(Android) Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane οι κωδικοί αυξάνουν πολύτιμους λίθους
Feb 5, 2022 7:00:14 GMT 8
Post by neysloticsysde on Feb 5, 2022 7:00:14 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι κωδικοί αυξάνουν πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane 2022 version ▞▞▞
Η λειτουργία κατασκευής πρέπει να είναι πιο λεπτομερής.
Πραγματικά ωραίο παιχνίδι, μόνο μερικά μενού δεν είναι αγγλικά, εξακολουθούν να μου δείχνουν τα ρωσικά. Όπως και στη σχολή πιλότων για κάποιο λόγο δεν μπορώ να περάσω το πρώτο μάθημα προσγείωσης και δεν ξέρω γιατί γιατί είναι στα ρωσικά. Στην καμπάνια επόμενου επιπέδου, η διαθέσιμη τιμή αεροπλάνου είναι περίπου το 60% των χρημάτων που εξοικονομήσατε. Αν έχετε εξοικονομήσει 10.000 το επόμενο αεροπλάνο είναι 6.000, αν εξοικονομήσετε 100.000... Κλπ. Το μεγαλύτερο αεροπλάνο παίρνει περισσότερα χρήματα ακόμα κι αν σκοτώσετε τους ίδιους εχθρούς, κάτι που δεν έχει νόημα. Ωστόσο, ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι 👍🏻 5 αστέρια που άξιζε.
Θα ήταν καλό αν δεν υπήρχαν τα γελοία ευαίσθητα χειριστήρια του joystick που δεν μπορείτε να ρυθμίσετε.
Εκπληκτικά κατασκευασμένο, εξαιρετικά υποτιμημένο. Το παιχνίδι ζεσταίνει την καρδιά, έχει νόημα και είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Κέρδισα το παιχνίδι 100% και δεν αγόρασα τίποτα, αλλά θα ήθελα να μπορούσα να σας υποστηρίξω όλους.
Το παιχνίδι έχει ακόμα κάποια σφάλματα εδώ και εκεί. Αλλά συνολικά ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Είναι διασκεδαστικό αλλά στερείται περιεχομένου.
Warplane Inc Hills & WW2 plane Darbības spēles qjn
Το Drag δημιουργείται με τον κινητήρα αναμμένο και την κατάδυση στην πραγματική ζωή. Πού είναι η ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!; Η διαχείριση των καυσίμων είναι ανόητη. Στις περισσότερες εξορμήσεις πετάτε 15 λεπτά στον στόχο. Δεν υπάρχει λόγος να μην ολοκληρώνουν. Αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο, μια σωστή αλλαγή θα ήταν να πληρώσει x για να κλείσει... επίσης, καμία απάντηση από τον προγραμματιστή σε τυχόν σχόλια που δίνονται όταν παραπονιέται ότι είναι προγραμματιστής κινητής τηλεφωνίας είναι δύσκολο...; Αυτό είναι απλώς ένα θύμα. Το καύσιμο είναι η τεχνητή δυσκολία. Και πρέπει να αλλάξει.
Απογοητευτικό atfirstbfun για άλλη μια φορά πήρα som3 fly exp under the belt In
Είναι πολύ δύσκολο για καθόλου πλάκα. Δεν έχετε περισσότερες από 2 βόμβες για να ρίξετε ή αρκετό καύσιμο για να ολοκληρώσετε την 3η αποστολή στην εκστρατεία ακόμα και μετά την αναβάθμιση. Είναι άσκοπο χάσιμο χρόνου. Πολύ άχαρο! Δεν έχει νόημα να παίζεις αυτό. 👎
Αργό βαρετό πάρα πολλές ανάγκες για παρακολούθηση διαφημίσεων, αλλά το στυλ τέχνης είναι εντάξει, εξ ου και το αστέρι
Warplane Inc Hills & WW2 plane Екшън uexk
Traitement pellicules bio, Key-orient lamitec pte ltd, Kosuth glass one and ... Nazeing father christmas, Family friends home care spring hill, Apa style
σούπερ διασκεδαστικό
Ειλικρινά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά στην αγορά, ο προγραμματιστής αν είναι γνήσιος και το θέμα και η ιστορία (ναι μια πραγματική ιστορία!) Εκτελείται άψογα θα το συνιστούσα σε όποιον του αρέσει το καλό υλικό εύχεται στον προγραμματιστή καλά πράγματα στο μέλλον.
Ένα τόσο υπέροχο και καλά οργανωμένο παιχνίδι Μπορείτε πραγματικά να πείτε στους δημιουργούς Καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια σε αυτό. Με την ιστορία και το παιχνίδι που το έπαιξα για μια εβδομάδα συνεχόμενα, είμαι εντυπωσιασμένος. Μπράβο.
The lost hikers were bereft of hope when the rescue plane did not see them. ... much commercial intercourse between the two countries before World War II.
Πολύ κακώς κατασκευασμένο παιχνίδι sry
Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι πολύ καλό, αλλά τα χειριστήρια θα μπορούσαν σίγουρα να χρησιμοποιήσουν κάποια εργασία όπως επιλογές ευαισθησίας και επίσης πιστεύω ότι τα δυναμικά joysticks θα ήταν καλή ιδέα γιατί όσο καλός κι αν το καταφέρνω, αν νομίζω ότι πατάω ένα κουμπί αλλά Στην πραγματικότητα δεν το πιέζω, δεν πειράζει, νομίζω ότι το ίδιο το παιχνίδι είναι πολύ ευχάριστο και είναι ένα καλό χρόνο, αλλά χρειάζεται βελτίωση, επίσης, η προσγείωση είναι λίγο επίπονη
Αυτό το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για να παίζετε ξανά και ξανά και να παρακολουθείτε προσθήκες ξανά και ξανά. Έχει potantel, αλλά το χρησιμοποιεί μόνο για να αυξήσει τον χρόνο παιχνιδιού για να δείξει περισσότερα πρόσθετα. Όχι για απόλαυση και αυτό είναι το σημαντικό.
Εργαστήρι Steam::titanic - Steam Community
Τα χειριστήρια για το αεροπλάνο είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και ανάποδα από ένα πραγματικό αεροπλάνο. Δεν υπάρχουν επιλογές ρυθμίσεων για αλλαγή. Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή στο τηλέφωνό μου
Αν είχα άδεια πτήσης θα έπαιζα αυτό, αλλά δεν το κάνω, κάτι που για μένα ούτε το πρώτο επίπεδο δεν είναι εύκολο να το κερδίσω. Βρείτε άλλη μια προσπάθεια και βρείτε έναν τρόπο να κάνετε τις πτήσεις πιο εύκολες. Επίσης, το πρώτο αεροπλάνο που παίρνετε δεν έχει επαρκή ιπποδύναμη για να πετάξει καλά να το διορθώσετε. :/
Διασκεδαστικό, αλλά έχει ένα σφάλμα στο δεύτερο επίπεδο όπου μπορείτε να προσγειωθείτε στο υπόστεγο αλλά να μην ανεφοδιαστείτε με καύσιμα, οπότε δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την αποστολή. Διορθώστε το σφάλμα και θα αλλάξω την κριτική μου. Ευχαριστώ.
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, διασκέδασα τόσο πολύ, αλλά το παιχνίδι με τρύπα περιμένω πυρηνικό όπλο και όταν το ξεκλειδώσεις είναι απογοητευτικό. Εάν βρίσκομαι κάτω από υψόμετρο 1200 μέτρων, καταστρέφει το αεροπλάνο, κάτι που θα ήταν εντάξει αν η βόμβα καταστρέψει όλους τους εχθρούς στο ίδιο κύμα των 1200 μέτρων που δεν καταστρέφει. Εκτοξεύω τη βόμβα από τα 1300 μέτρα και όταν όλα καταλαγιάσουν, οι εχθροί εξακολουθούν να πυροβολούν.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ...
Αυτό είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ, η ιστορία, τα κινούμενα σχέδια, το παιχνίδι, οι ιδέες... μπορείτε πραγματικά να εκτιμήσετε την προσπάθεια και τη δουλειά που καταβάλατε για αυτό. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το παιχνίδι σε όσους τους αρέσουν τα παιχνίδια κινουμένων σχεδίων παλιάς σχολής και σιγά σιγά ανεβαίνουν. Υπέροχο παιχνίδι, πραγματικά εκπληκτικό 👏 👏👏👏👏👏👏
Ωραία μηχανικά δεν μου άρεσε το παιχνίδι της εταιρείας γιατί πρέπει να αγοράσεις αναβαθμίσεις για να συνεχίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να χάσεις ξανά και ξανά πολύ γρήγορα
Θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερα, πρακτικά δεν υπάρχει τίποτα να κάνει στο παιχνίδι και είναι όλα ασπρόμαυρα
Βαρύ άλεσμα, αυτό το παιχνίδι σάς αναγκάζει να αναβαθμίσετε το αεροπλάνο σας και να σβήσετε για $$. Αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ένα συγκεκριμένο αεροπλάνο για κάθε αποστολή και επαναφέρει χρήματα με κάθε αεροπλάνο. Ορισμένες περιγραφές είναι στα ρωσικά. Οι διαφημίσεις παίζουν πολύ συχνά αυτόματα κατά την επανεκκίνηση μιας αποστολής. Το χειριστήριο "joystick" παγώνει μερικές φορές και πρέπει να το ξυπνήσω πατώντας/σύροντάς το σκόπιμα. Αυτό κάνει το αεροπλάνο να βυθίζει βόμβα ή μερικές φορές να μην ανταποκρίνεται καθόλου και να συντρίβεται. Τα χειριστήρια Android αποκλείουν τη χρήση του κουμπιού ενισχυτή με φόντο
Σημαντικά προβλήματα: Τα χειριστήρια χρειάζονται βελτίωση: αν μου διαφεύγει ελαφρώς η τοποθέτηση των δακτύλων μου για τα μπουτόν/κινούμενα joycon, θα πρέπει να παρακολουθεί αυτόματα το δάχτυλό μου ως περιθώριο, διαφορετικά εάν το χάσω ελαφρώς μπορεί να σας ξεγελάσει σε ένα παιχνίδι όπως αυτό και να γίνει ενοχλητικό πραγματικά γρήγορα. Διάρκεια αποστολής: ξεκινήστε με πολύ λίγα καύσιμα, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να έχετε περισσότερα καύσιμα, αλλά και μεγαλύτερο χάρτη για να τον εξισορροπήσετε Μικρά λάθη: μέρος του κειμένου είναι στα ρωσικά(?) ακόμα και όταν επιλέγετε αγγλικά
Το παιχνίδι έχει μια καταπληκτική ιδέα, αλλά τελικά, είναι μάλλον ένα περίεργο παιχνίδι, αλλά σε ένα αεροπλάνο. Δεν λαμβάνετε αρκετό καύσιμο για να ολοκληρώσετε την πρώτη αποστολή και πρέπει να το παίξετε αρκετές φορές, καταλήγοντας σε συντριβή, για να αναβαθμίσετε το καύσιμο. Επίσης δεν υπάρχουν χειριστήρια ανεστραμμένου αεροπλάνου. Καλή ιδέα, κακή εκτέλεση.
Warplane Inc Hills & WW2 plane Aksyon ppu
Τα χειριστήρια είναι πολύ ευαίσθητα. Αδύνατη η αναπαραγωγή
Δεν επρόκειτο να γράψω κριτική στην αρχή, αλλά μετά ολοκλήρωσα την καμπάνια. Η ιστορία αυτού του παιχνιδιού είναι ένα κομμάτι τέχνης, από την κυριολεκτική τέχνη, στην ιστορία, στο παιχνίδι. Λατρεύω το παιχνίδι και το προτείνω σε όλους, το μόνο που λέω είναι, αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε κάθε έκθεση τέχνης και ειδήσεων και επιστολή από την ann και τη μυστηριώδη σκοτεινή τέχνη, υπάρχει μία που αποκαλύπτει τι είναι. 10/10
Είναι λίγο πολύ αλεσμένο. Πολλά καλά πράγματα εκεί κατά τα άλλα
Όπως το παιχνίδι. Ωστόσο, πλήρωσε το 3,49 για το πυρηνικό. Χρεώθηκα, αλλά δεν έλαβα ποτέ αυτό που πλήρωσα. Σπατάλη χρημάτων. Αν δεν ήταν αυτό θα έδινα 4 αστέρια
Δύσκολο να βρεις ένα καλό παιχνίδι για κινητά που δεν πληρώνει απλά για να παίζεις ή που δεν σε βομβαρδίζει με διαφημίσεις. Χαίρομαι που κατάλαβα αυτό. Μου αρέσει πολύ να παίζω αυτό το παιχνίδι, είναι προκλητικό, επομένως υπάρχει λίγη ικανότητα να αναπτύξω, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό. Ωστόσο, τα χειριστήρια είναι λίγο κουρασμένα και δύσκολα συνηθίζονται. Υποθέτω ότι θα ήταν καλύτερο αν το αεροπλάνο κινούνταν προς την κατεύθυνση που αγγίξατε αντί να χρειάζεται να πατήσετε απευθείας τον κέρσορα και να τον σύρετε (είναι εύκολο να το χάσετε)
Τα χειριστήρια είναι χαζά, διορθώστε το joystick για να μπορούμε να ελέγξουμε το αεροπλάνο, αυτά τα χαζά χειριστήρια δεν αφήνουν καν το αεροπλάνο να απογειωθεί, ακόμα κι αν κάνει 360 στον αέρα και συντρίβεται
Dive in the Past アドベンチャー zpig
Seajets magazine August 2018 by PMS ADVERTISING - Issuu
Warplane Inc Hills & WW2 plane Toiminta mmv
Υπέροχο παιχνίδι! Τέλος, ένας προγραμματιστής που δεν θέλει αποκλειστικά να κερδίσει χρήματα από φθηνά παιχνίδια! Έχει διαφημίσεις, αλλά δεν μοιάζει με τα άλλα παιχνίδια. Δεν τα παρατηρώ σχεδόν καθόλου. Τα χειριστήρια είναι ομαλά και μου αρέσει το στυλ γραφικών.
Αυτό το παιχνίδι έχει πραγματικά πολλές δυνατότητες, αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι η προσγείωση είναι λίγο τσαλακωμένη. Προσπαθώ να προσγειώσω το αεροπλάνο αλλά με κάποιο τρόπο πέφτω στα 2 πόδια και εκρήγνυομαι. Επίσης, τι κρατούν οι εχθρικοί ελεύθεροι σκοπευτές, 50. θερμ. Οι ελεύθεροι σκοπευτές στο παιχνίδι θα καταστρέψουν το φτερό σας με ένα πλάνο. Όλα είναι φτιαγμένα από χαρτί.
Γιατί κάνατε τον σκύλο να μην είναι ελεύθερος, σαν αυτό είναι το παιχνίδι σας, μην το καταστρέψετε Αυτό είναι κακό παιχνίδι
Είναι ένα καλό παιχνίδι. ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, αλλά αν είναι εκτός σύνδεσης είναι υπέροχο. Ωραίο και χαλαρωτικό ανάλογα με το άτομο και είναι πολύ καλός χρόνος, αλλά όταν οι διαφημίσεις στο Διαδίκτυο είναι παντού και στη συνέχεια, πολλαπλασιάζω το ποσό του νομίσματος του παιχνιδιού, οι διαφημίσεις δεν φορτώνονται, πόσες διαφημίσεις μου εμφανίζει μετά το θάνατο και όταν αποφασίσω να δω πραγματικά μια διαφήμιση για να κερδίσετε γρήγορα χρήματα, αυτή δεν φορτώνεται. Απάτη, αλλά το παιχνίδι είναι ωραίο, όταν είναι εκτός σύνδεσης 😑
Δεν είναι κακό παιχνίδι, αλλά η πρόοδος είναι πολύ αργή. Χρειάζονται πολλές πτήσεις ακόμη και για να πάρεις αρκετά χρήματα για να αγοράσεις αρκετό φυσικό αέριο για να επιβιώσεις ακόμη και στις πρώτες αποστολές.
Αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο που έχω εθιστεί τώρα με αυτό
Παιχνίδια εντάξει, το ίδιο το παιχνίδι είναι ωραίο τα μόνα μου προβλήματα είναι 1. Τα χειριστήρια πτήσης είναι λίγο φανταχτερά και μερικές φορές δεν λειτουργούν. Το άλλο πράγμα, που είναι απλώς οπτικά θα ήθελα να δω τους στρατιώτες να κινούνται λίγο περισσότερο αντί να στέκονται εκεί και τα όπλα είναι τα μόνα πράγματα που κινούνται. Εκτός από αυτό, το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και εύκολο να βυθιστείς για λίγο. Συστήστε σίγουρα.
Warplane Inc. uçak oyunları Aksiyon ilru
Δεν έχω γράψει ποτέ μια κριτική για ένα παιχνίδι πριν, αλλά αυτό το παιχνίδι ήταν περισσότερο από ό, τι περίμενα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μου πρότεινε αυτό από το κατάστημα και φαινόταν ενδιαφέρον, αλλά αυτό που έλαβα ήταν μια συναρπαστική και όμορφη ιστορία, ένα προκλητικό και διασκεδαστικό παιχνίδι και μια εκπληκτική ποσότητα ιστορικής εκπαίδευσης. Αυτό ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, ευχαριστώ!
Διασκεδαστικό...αλλά μόλις ολοκληρώσετε την καμπάνια δεν υπάρχει τρόπος να βγάλετε χρήματα για να αναβαθμίσετε αεροπλάνα χωρίς να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα. Μακάρι να σας άφηναν να επαναφέρετε την καμπάνια
Διαφημίσεις μετά από κάθε σφάλμα, δύσκολο να ελεγχθεί
Helicopter Combat Flight Simulator WWII Europe Series Airplane Fly ...
Ένα πολύ καλό παιχνίδι, έχει ένα περίτεχνο σύστημα εξέλιξης και αναβαθμίσεις με αστεία κείμενα για κάθε αντικείμενο που είναι συναρπαστικό και ανθρώπινο, μπορεί να φαίνεται επαναλαμβανόμενο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παίξετε ένα επίπεδο και φυσικά θα επαναλάβετε μερικούς ανταλλακτικά ξανά και ξανά μέχρι να το κατακτήσετε, κάτι που είναι πολύ ικανοποιητικό. Θα ήθελα να κάνω beta τυχόν ενημερώσεις και να φτιάξω ένα πιο περίπλοκο wiki για αυτό. 10/10