Post by neysloticsysde on Feb 5, 2022 6:44:49 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак на бесконачне драгуље ▞▞▞
▞▞▞ I, The One - Fun Fighting Game 2022 version ▞▞▞
I, The One - Jeu de combat Action qat
Сказки без конца 2: Ледяная тропа Приключения bnx
Мислим да је ово сјајна игра. За сада нема додатака! Волим ову игру. Испробајте
па, за 1 звук није радио, отишао сам на подешавање и кликнуо да се звук укључи, али се никада није укључио. Друго, контроле су потпуно глупе, такође када сам ударио једног од људи, они нису нигде отишли, где сам јебено летео. Све у свему није ужасна игра, али сам био фрустриран више од 5 пута.
Смањите огласе!!!!!
I, The One – Action-Kampfspiel Action ciwr
Свака особа против које се борите је бот и користи лажна имена и лажне земље како не би изгледала као ботови. Како ја то знам? Пажљиво сам посматрао свачије покрете и сви се крећу потпуно исто! Не преузимајте ову игру осим ако не желите да играте са ботовима.
Игра је веома добра игра. Али сваки пут када притиснем респавн не поново се појави, само ми даје додатке.
То је одлична игра без реклама 👍👍
Волим Туртле
Ово је фантастична игра, али контроле су лоше и треба ми још места, молим вас 👍💪
Игра је смеће. Потези су смеће, а борба је нереална. Све у свему, играо сам мало и никад ми се није свидела. То је смеће. Ову игру треба побољшати. Побољшајте игру и контроле и учините да оружје заиста нешто ради. Ако добијете оружје на које потрошите новац из игре (које је тешко набавити) на оружје након само једне борбе, губите оружје и морате га поново купити. То је само смеће.
Одлицно
Графика ове игре је била тако добра да ми се то свиђа и игра је тако 👍
I, The One - Fun Fighting Game Akční hpc
Тако је забавно и свиђају ми се коже које изгледају тако смешно и свиђа ми се како постоје шешири и те ствари које стављате на руке изгледају тако кул и свиђа ми се шешир који је плава капа
Игрица је супер само мало графику побољсај те
Најгора је ни једну неби дао
Игра је досадна и понављајућа
Човече, игра је добра, али зашто ТФ ботови морају да те сатерају у ћошак. Имам толико јебених питања попут зашто су те ударили чак и ако си ударио раније него они? Зашто се понекад не боре у тимском режиму? И зашто је тако скупо набавити друге ликове када једва добијате новац? Не разумем оволико, само имам лошу срећу? Вероватно не, али надам се да су други људи који играју ову игру као да су то моји проблеми. МОЛИМ ВАС ПОПРАВИТЕ ОВО.
Ово је била ужасна игра. Мрзим твоју игру, увек губим сваки пут
Одличан концепт и физика су добри, али АИ је ПРЕЈАК! Они могу да вас упуцају када сте близу ивице, али вам је потребан милион погодака да бисте их добили, а постоји превара где када гледате оглас да се поново појави, он вам не дозвољава да се поново појавите, већ вас само ставља на исти екран. Иако је ова игра прилично досадна и однела ми је 50 покушаја да победим први ниво, нема превише реклама тако да је и даље разочаравајуће изгубити, али барем није као други кешграби који пуштају рекламу сваку рунду
Ово је супер игра која креира ову игру коју ја дајем селуте
Ловкеи је једноставно досадан, добро је играти само ако немате Ви-Фи и стварно вам је досадно
Огласи и смеће Ова игра је тешка. Добијате основне ударце и одлетите са бине у свакој другој борби. После сваког меча морате да гледате рекламу, понекад можете да прескочите. Али, човече, невероватно је досадно играти 10 секунди и гледати рекламе још 45 секунди. Ако волите да гледате огласе, играјте ову игру!
НЕПРАВЕДНО, НПЦ ИМАЈУ ВЕЋУ СПРЕЋНОСТ КОЈИ ЧИНИ СКОРО НЕМОГУЋИМ ИЗВУЧЕЊЕ ПОТЕЗА. ГУБИТЕ ОКВИРЕ ВРШЋИ ПОКРЕТ ДОК ОНИ РАДЕ ИСТИ ПОКРЕТ У СЕКУНДИ!! ПОПРАВИТЕ ОВАЈ БС И УЧИНИТЕ ОВУ ИГРА ЗАБАВНУ.
Глупа игра чак и не ради 🤦 Отворио сам је и све што се догодило је да се појавио екран са логотипом компаније, а затим је прешао на црни празан екран на 5+ минута када се срушио. Опет сам отворио, иста ствар црни екран па се срушио. Одустао сам. Након 7 до 10 различитих принудних заустављања и рестартовања, стигао сам само довољно далеко да одаберем позицију свог телефона и додирнем да наставим, што није урадило ништа, бтв, када се још мало срушио. 👎👎👎👎👎 ДЕИНСТАЛИРАНО
Контроле не реагују тако. Не могу да контролишем свој лик да бих се причврстио на противника по избору. Када мој лик прође поред објекта, фокусира се на њега и не може да га преусмери на противника у близини. И док сам могао да усмерим свој лик да се ухвати у коштац са оближњим противником, био сам оборен. Дугме 'ударац/акција' је непредвидиво ~ није могао да изведе одређени потез по избору.
Добро.
Паигрицаједобраалијојјошнештофали
Ова игра је заиста лоша по мом мишљењу, угао камере је прилично лош, а ботови су превише моћни, молим вас да поправите ову игру🙏
Лоше контроле. Једно за кретање и једно дугме за напад. Нема објашњења или водича о различитим врстама напада. Такође само један режим игре поново АИ који ће вас избрисати.
Лепа графика. Много волим да играм ову игру. Али досадно ми је након неколико дана, молим додајте још мапа
Ова игра је тако смешна и забавна
Одлично, опусти се, гг
Не свиђа ми се хаљина девојке, веома је лоша, скините је
Игра је добра, али додајте налоге и пријатеље како бисмо могли да додамо људе и играмо се са њима, такође додајте Хуггиа Вуггиа као лика пошто је он у икони апликације!
Одлично
Супер!!!!!
Немогуће је, ја сам их први ударио, али ништа не ради.
Ваша игра је одлична 👌 👏 👍 и игра са прелепом графиком. Играо сам сваки дан и сваки пут ми није досадно 😇😇али осећам да је тимски начин терена веома мали.зато молим вас🙏 да направите велики терен и још много арене и још много опреме. 🙏 и додајте опције ћаскања у апликацији Па хвала 😊 за вас и сав тим ❤ Ја👋👋
Не баш реклама и добра
Ова игра је лепа, али много реклама ако променимо уређај и поново кренемо, огласи се неће затворити, кретање карактера је веома споро због чега губимо игру.
Сјајно воли да се игра и смешно
цоол концепт добре графичке контроле су мало споре и незграпне, али иначе прилично забавне, само не по мом укусу
I, The One - Fun Fighting Game የእንቅስቃሴ tvrw
Игра је мало неоправдана. Играчи који би требало да падају не падају и погодак не добија савршен ударац у противника, а поглед камере је мањи и игралиште такође, главни проблем је последњи ниво. Не знам како да прођем 1 ниво последње етапе.
This is a curious game that plays like a multi player version of the well ... Arcade Adventure Card Classic Fighting Racing Kids Enigma Girl Management
Веома је добро искуство играња игре... Режими су добри... све у игрици је једноставно и лако... Једна ствар коју бих волео да игра има праве режиме за више играча и карактеристике... можемо да играмо утакмице повећај наше бодове ранга.... где можемо да играмо са нашим пријатељима.. изазивамо их.. играмо заједно и креирамо собе у којима можемо да се играмо и забављамо.. молим вас, донесите ажурирање.... овог типа и игре само ће бити сјајно...
Зашто ми се ботови увек дижу?!
Цоол игра, али ниска графика